-

Elérhetőségek

Milver-Trade Kft. faipari felületkezelő anyagok

Cím: 8790 Zalaszentgrót,
Balatoni utca 62.
Telefon:
+36-30-821-00-00
E-mail:
milver@milver.hu
Munkatársaink

Munkatársaink

Kardos Roland

ügyvezető
Telefon: +36 30 821 00 00

Deli Tibor

ügyvezető
Telefon: +36 30 820 00 00

 

Polgár Gábor

telephely-keverő
Telefon: +36 30 604 23 39

Frekk Zoltán

termékmenedzser
Telefon: +36 30 298 35 80Termékek

LenolajLenolaj

Átlátszó vákumhevített és kifújt biopin Lenolaj kül-, és beltéri felületekhez. Mélyen behatol a fába és, ezáltal a következő rétegeknek jó tapadást biztosít fémre, fára vagy kőre. Víztaszító, légzésaktív és kiemeli a fán annak jellegzetes színét és erezetét.


Felhasználási terület: A biopin Lenolaj egy univerzálisan használatos kül- és beltéri alapozó. Alkalmas továbbá kő és fém felületre tapadásbiztosító alapként, valamint olajfestékek és művészfesték házi előállítására. Kültérben önmagában ne használjuk, és pl. ajtók, ablakok alapozására, se ha továbbiakban nyíltpórusú felületzárást (lazúrt) alkalmazunk.

Szín: színtelen

Kiszerelés: 0,75 l.; 2,5 l.

Feldolgozás: A biopin Lenolajat ecsettel, szórással vagy merítéssel. Feldolgozási hőmérséklet legalább 8 °C.

Hígítás: Szükség esetén biopin Hígítóval.

Előkezelés: Gyantagazdag és trópusi fákat biopin Hígítóval átdörzsölni.

Alapozás: Csak nagyon erősen nedvszívó alapok kezelhetők hígítatlan biopin Lenolajjal. Egyéb esetekben biopin oldószerrel keverni, pl. feles olaj 1:1 vagy rosszul szívó alapoknál hígolaj, 1:2. Fa- és kő felületeket 1-2x vékonyan, egyenletesen biopin Lenolajjal átkezelni, a fennmaradó olajat félóránként ronggyal eltávolítani (biztonsági útmutató!). Hagyjuk száradni. Fémfelületeket amelyek nem igényelnek rozsdavédelmet egyszer nagyon vékonyan biopin Lenolajjal átvonni és alaposan megszáradni hagyni.

További kezelés: Mérsékelten terhelt beltéri fafelületek nem igényelnek további kezelést. Egyéb esetekben továbbkezelés felhasználási céltól függően biopin viasztermékekkel, lazúrokkal, lakkokkal.

Szerszámtisztítás: biopin Hígítóval.

Általános figyelmeztetés: A természetes festékeknek jellegzetes illatuk van a felhasznált növényi olajok miatt. A felhasználás alatt biztosítani kell a jó szellőzést. A száradó olajok bizonyos körülmények között öngyulladóak, ezért az olajjal átitatott rongyokat terítsük ki száradni vagy áztassuk vízbe. Használat esetén a fent leírtaknak megfelelően nem áll fenn az öngyulladás veszélye.Csatolt fájl(ok)Vissza az előző oldalra!
Milver-Trade Kft. faipari felületkezelő anyagok - Magyar