-

Elérhetőségek

Milver-Trade Kft. faipari felületkezelő anyagok

Cím: 8790 Zalaszentgrót,
Balatoni utca 62.
Telefon:
+36-30-821-00-00
E-mail:
milver@milver.hu
Munkatársaink

Munkatársaink

Kardos Roland

ügyvezető
Telefon: +36 30 821 00 00

Deli Tibor

ügyvezető
Telefon: +36 30 820 00 00

 

Polgár Gábor

telephely-keverő
Telefon: +36 30 604 23 39Termékek

FakonzerválóFakonzerváló

A biopin nyílt pórusú Fakonzerváló gomba elleni védelemhez és rovarok elleni támadáshoz. Biztosítja a védelmet beltéri, fedett kültéri és nedves helyiségekben.


Felhasználási terület: Megakadályozza a gomba- és rovarfertőzést és gátolja a kékülést okozó gomba elszaporodását. Farontó férgek elleni fertőzés megelőzésére és védelmére. Régi fa felületek restaurálásánál. Víznyomásnak nem áll ellen. Hatása révén a fa felismerhetetlen a kártevők számára.

Feldolgozás: A legjobb eredmény érdekében kérjük minden felhasznált termék adatlapját olvassa el. Az alap száraz, szilárd, tiszta, por, zsírmentes, kezeletlen és nedvszívó kell hogy legyen. Használat előtt alaposan fel kell keverni. Meg kell határozni a fertőzés helyét a kezelés megkezdése előtt. A rovarfertőzés feltárásához  fúrt lyukakat gondosan tel-jes mértékben impregnáljuk pl. egy eldobható fecskendő segítségével.

Kezeletlen vagy nedvszívó felületek esetén: Kenéssel, permetezéssel. Legalább két réteg szükséges: a hatás akkor megbízható ha legalább 2-3 réteget viszünk fel. A repedéseknél körültekintően kell eljárni és ala-posan át kell kenni a felületet. A permetezésből származó veszteségeket figyelembe kell venni. Merítési és impregnálási feltételek: átitatódás ideje legalább 30 perc. Nedves fa ese-tén legfeljebb 24 óra.

Felújítás: Utókezelés: amennyiben a felületet újra kell kezelni, győződjön meg arról, hogy a biopin favédőszert alkalmazták-e a teljes felületre és hogy a felület tökéletesen száraz-e. Ha szükséges akkor a kristálykirakódásokat ecsettel vagy nedves ruhával távolítsa el. Beltérben valamennyi olaj- és viaszbázisú biopin termékkel tovább lehet kezelni. Kültérben a biopin időjárásálló termékekkel továbbkezelhető.

Száradás: 24 óraCsatolt fájl(ok)Vissza az előző oldalra!
Milver-Trade Kft. faipari felületkezelő anyagok - Magyar